Галерия

Галерия

Галерия

Чаша за кафе с капак „Take Away“

Текстилна торба „Ферма Бродилов“

13 листов календар и работен календар тип пирамида „Hran Tech“ 2021г.

Други проекти

Престиж 2020

ПРЕСТИЖ 2020 г. Работни тефтери формат А5 Bluetooth преносима колонка Плюшено мече Детски татуировки